Classic Care

Bent u in het bezit van een Oldtimer waar u nog een lange tijd van wilt genieten? Geen probleem, wij bieden verschillende mogelijkheden voor u:

BODEMBEHANDELING
De bodem van uw oldtimer wordt onder hoge druk gereinigd en na droging voorzien van een beschermende undercoating laag. Holle delen zoals langs- en dwarsbalken, kokerbalken, draagarmen, ophangpunten, portieren, motor en motorkap worden aan de binnenzijde behandeld met tectyl-ml. Tevens is er de mogelijkheid om oldtimers in concoursstaat te behandelen. Dit gebeurt met doorzichtige tectyl wax producten waardoor onderdelen van de auto zichtbaar blijven. Maximaal 3000 gereden kilometers per jaar in verband met de stand tijd. Kijk voor meer informatie op onze bodembehandeling pagina.

LAKBEHANDELING
Ook kunt u bij ons terecht voor een wax behandeling voor uw oldtimer, waardoor hij weer een prachtige glans krijgt. Ook is het mogelijk om uw klassieker bij ons van een hoogglans polijst behandeling te voorzien. Deze behandeling is een van de meest intensieve en beste behandelingen die uw oldtimer kan ondergaan. Met deze behandeling wordt door middel van een polijst machine en zeer duurzame silicone vrije producten van het merk 3M een minuscuul laagje van de lak verwijderd. Lichte krasjes (denk dan aan nagelkrasjes, waskrassen, etc) in de lak zullen daarmee worden verwijdert. Door middel van verschillende stappen in het polijstwerk is het mogelijk tot het beste resultaat te komen. Nogmaals een polijst behandeling is voor iedereen een aanrader om de lak van uw oldtimer weer in top conditie te krijgen. Kijk voor meer informatie op onze lakbehandeling pagina.