Over Ons

Kooren Classic Cars is dé specialist op het gebied van (gerestaureerde) oldtimers. Wij hebben een breed aanbod van veel verschillende soorten oldtimers van topkwaliteit met een scherpe prijs! Ook uw wens voor een specifiek type kunt u bij ons neerleggen. Wij gaan dan graag op zoek naar de geschikte oldtimer voor u. Tevens kunt u bij ons terecht om uw Oldtimer deels of compleet te laten restaureren. Dit tegen zéér scherpe tarieven omdat we veel facetten van de restauratie uitbesteden, hierdoor hebben wij niet teveel overhead kosten welke andere bedrijven genoodzaakt zijn om wel door te belasten.
Oldtimers die in perfecte staat verkeren plaatsen wij graag onder consignatie in onze showroom. Ook voor het bekleden en verchromen van uw eigen auto kunt u contact met ons opnemen. Kooren Classic Cars is úw partner voor oldtimers indien u op zoek bent naar kwaliteit en goede service!
Onze voornaamste bezigheid is het opsporen van klassieke oldtimers in uitstekende en/ of originele ongerestaureerde staat. De voorkeur gaat uit naar ongerestaureerde oldtimers die lange tijd binnen gestaan of gestald zijn geweest. Het voordeel van een ongerestaureerde oldtimer is, is dat je kunt zien wat je koopt. En dat ze helemaal origineel zijn en op wat gebruikssporen na nog net zo zijn zoals ze tientallen jaren geleden de fabriek verlieten. Als u op zoek bent naar een oldtimer in een goede staat voor jarenlang rij plezier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bieden wij (zeldzame) restauratie objecten aan. Zie hiervoor onze objecten.
Kooren Classic Cars is ontstaan uit een enorme passie voor diverse oldtimers. Graag bieden wij onze klanten hetgeen wij zelf ook altijd zoeken. Daarom staan kwaliteit en scherpe prijzen bij ons voorop in de verkoop van auto’s. U vindt bij ons een brede collectie oldtimers in verschillende prijsklassen. Voor een overzicht van de verschillende activiteiten van Kooren Classic Cars klik hier.